Cápsules formatives audiovisuals a l’Ateneu Cooperatiu Terres Gironines

La Diputació de Girona, amb la col·laboració de l’Ateneu Cooperatiu Terres Gironines i en el marc del programa Co-Creix*, han creat unes càpsules formatives audiovisuals que formen part del programa ESS Acompanyament, dirigit a entitats de l’economia social de les comarques gironines.

D’una manera creativa i propera aquestes 5 càpsules parlen del dia a dia de les entitats d’economia social. Partint d’un marc teòric, fan un recorregut pels principals aspectes clau del funcionament empresarial dels projectes d’economia social. Exemples pràctics, vivències i reflexions ens mostren com les empreses d’economia social funcionen i fan possible la seva viabilitat econòmica i social.

Les temàtiques que recullen les càpsules són:

Les càpsules es complementen amb el Videoclip de l’economia social i solidària, que a ritme de la música de Txarango, posa lletra al missatge de l’economia social i solidària. No podreu deixar de cantar-la!!!

Nosaltres hem pogut participar d’aquest projecte, i ens podreu veure en alguna de les càpsules aportant marc teòric. També hem fet el nostre primer “cameo” en el món de la música i hem participat de la gravació del Videoclip.

Des d’aquí, gràcies i mil gràcies a les companyes de Terres Gironines per deixar-nos participar i compartir en un projecte tant bonic.